Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8981
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПритульська, Н. В.-
dc.contributor.authorСєногонова, Л. І.-
dc.date.accessioned2022-10-15T13:43:39Z-
dc.date.available2022-10-15T13:43:39Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationПритульська Н. В., Сєногонова Л. І. Функціональні композиції "Імпульс", "Енергія спорту" та "Drive" для продуктів спортивного харчування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 91-95.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8981-
dc.description.abstractРозроблено та досліджено споживні властивості нових видів цукерок для спортсменів, збагачених функціональними композиціями.uk_UA
dc.description.abstractDeveloped and investigated consumer properties of new types of candy for athletes enriched functional compositions.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectцукерки для спортсменівuk_UA
dc.subjectфункціональні продуктиuk_UA
dc.subjectпродукти для спортсменівuk_UA
dc.titleФункціональні композиції "Імпульс", "Енергія спорту" та "Drive" для продуктів спортивного харчуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_15.pdf480.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.