Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8943
Назва: Дослідження терміну зберігання варених ковбас з овочевими добавками
Автори: Кайнаш, А. П.
Віннікова, Л. Г.
Ключові слова: варені ковбаси;овочеві добавки;зберігання
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Кайнаш А. П., Віннікова Л. Г. Дослідження терміну зберігання варених ковбас з овочевими добавками. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 69-73.
Короткий огляд (реферат): Дослiджено термін зберігання варених ковбас з овочевими добавками.
The shelf life of sausage with vegetable agents is researched in the article.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8943
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (10)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_2_12.pdf454.14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.