Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8943
Название: | Дослідження терміну зберігання варених ковбас з овочевими добавками |
Авторы: | Кайнаш, А. П. Віннікова, Л. Г. |
Ключевые слова: | варені ковбаси;овочеві добавки;зберігання |
Дата публикации: | 2009 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Кайнаш А. П., Віннікова Л. Г. Дослідження терміну зберігання варених ковбас з овочевими добавками. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 69-73. |
Краткий осмотр (реферат): | Дослiджено термін зберігання варених ковбас з овочевими добавками. The shelf life of sausage with vegetable agents is researched in the article. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8943 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (10) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_12.pdf | 454.14 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.