Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 51-60 of 208 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Забезпечення ефективності робочих органів культиваторівКозаченко, О.В.; Шкрегаль, О.М.; Каденко, В.С.
2022Operation and development management of economic entities in European integration conditions: information service, mechanisms, digitalizationAntoshchenkova, Vitalina; Akimova, Nataliia; Baban, Tetiana; Bezghinova, Liubov; Boiarynova, Iryna; Vasylishyn, Stanislav; Koptieva, Hanna; Kravchenko, Olha; Lutsenko, Olena; Maliy, Olena; Naumova, Tetiana; Nesterenko, Iryna; Rudenko, Serhii
2022Quality formation of flour, meat, fermented milk products for hotels and diet restauransBiletska, Yana; Ryzkova, Тaisia; Hnoievyi, Ihor; Danilova, Tatiana; Karpenko, Lyudmila; Krivtsova, Аnna
2022Лісові насадження водозборів річок середньої течії Сіверського ДінцяГорошко, Віталій Віталійович; Біла, Юлія Миколаївна; Распопіна, Світлана Петрівна; Діденко, Максим Михайлович; Гордіященко, Альона Юріївна; Юхновський, Василь Юрійович
2009Technologies of Food Products on the Base of Milk ProteinPertsevyi, F.; Hurskyi, P.; Yurchenko, S.; Polevych, V.; Savgira, YU.; Yancheva, M.; Polishchuk, G.; Garncarek, B.; Miskiewicz, T.; Pyvovarov, YE.; Willarrubia, M. A.; Kovyakh, I.
2016The technology of cheese structured semi-product with the use of gelatinPertsevyi, Mykola; Gurskyi, Petro; Ladyka, Volodymyr; Obozna, Margarita; Bidyuk, Dmytro; Shilman, Lev; Garncarek, Barbara; Garncarek, Zbigniew; Birca, Adriana; Borysova, Alina; Arkhipova, Victoria; Pertsevyi, Fedir
2012Технологія паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирногоПерцевий, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Мельничук, Сергій Дмитрович; Гарнцарек, Барбара; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевий, Микола Федорович; Обозна, Маргарита Василівна
2016Технологія сирного продукту, замороженого з додаванням концентрату ядра арахісуОбозна, М. В.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, М Ф.; Гурський, П. В.; Шильман, Л. З.; Гарнцарек, Б. Ч.; Гарнцарек, З. Е.; Бірка, А.; Перцевой, Ф. В.
2010Технології харчової та кулінарної продукції з використанням білків молокаПерцевий, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Юрченко, Світлана Леонідівна; Полевич, Віталій Вадимович; Савгіра, Юрій Олексійович; Янчева, Марина Олександрівна; Поліщук Галина Євгеніївна
2021Food technology using structurantsPertsevоy, F.; Gurskyi, P.; Ladyka, V.; Ianchik, M.; Krapivnytska, I.; Omelchenko, S.; Bredykhin, V.; Kis, V.; Marenkova, T.; Garncarek, Z.