Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23316
Title: Технологія паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного
Authors: Перцевий, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Мельничук, Сергій Дмитрович
Гарнцарек, Барбара
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевий, Микола Федорович
Обозна, Маргарита Василівна
Keywords: фізико-хімічні властивості;сироваткові білки;гідроліз білків;емульгуюча здатність;фаза коагуляції;паст закусочних;кислотність
Issue Date: 2012
Publisher: K : Вид-во «Аграр Медіа Груп»
Citation: Технологія паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного: монографія; П. В. Гурський, Ф. В. Перцевий, С. Д.Мельничук, Д. Ю.Прасол та ін.K : Вид-во «Аграр Медіа Груп», 2012. 168 с.
Abstract: Монографія містить концентровану та систематизовану наукову інформацію щодо використання сиру кисломолочного нежирного для виготовлення паст закусочних в закладах ресторанного господарства, представлену текстовою формою, технологічними розрахунками, рисунками, схемами, таблицями та призначена для викладачів, аспірантів, студентів, що займаються науковою роботою. Запропоноване видання має достатній візуальний супровід, перелік технічних питань та рекомендовану науково-методичну літературу, розраховане також на інженерів-технологів, що працюють в переробній молочній галузі та прагнуть поглибити свої знання з даного наукового напрямку.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23316
ISBN: 978-646-115-9
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mon_PAST zakusochny_2012.pdf2.93 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.