Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2011
Випуск 1 (13)
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-20 of 71 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
2
3
4
5
...
8
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2011
Математичні моделі проектування добових раціонів харчування з високим вмістом кальцію на базі раціонів одноразового споживання
Крутовий, Ж. А.
;
Півненко, А. О.
2011
Використання технологій Power Point у створенні інтерактивних навчальних матеріалів
Янчева, Л. М.
;
Вялкіна, С. П.
;
Гірінова, Л. В.
2011
Розрахунок дисперсності порошків на прикладі модельного зразка із харчової сировини
Погожих, М. І.
;
Воронцова, Ж. В.
;
Павлюк, І. М.
2011
Знежирення поверхні алюмінієвих виробів у водяних розчинах натрій метасилікату
Самойленко, С. О.
;
Байрачний, В. Б.
2011
Розроблення нового упакування для шампуню на основі аналізу технологій косметичної промисловості
Доманова, О. В.
;
Шматченко, А. С.
2011
Психологічні аспекти застосування інформаційних технологій у процесі перепідготовки спеціалістів менеджменту із зовнішньоекономічної діяльності
Артеменко, В. С.
;
Бубенець, І. Г.
;
Попкова, К. В.
2011
Упровадження електронних інформаційно-навчальних ресурсів у процес перепідготовки спеціалістів із маркетингу
Артеменко, В. С.
;
Бубенець, І. Г.
;
Василенко, Г. М.
2011
Запровадження інформаційних технологій у самостійну роботу слухачів у процесі перепідготовки спеціалістів із маркетингу
Артеменко, В. С.
;
Бубенець, І. Г.
;
Чеканова, Л. В.
2011
Дослідження показників якості та безпечності напівфабрикатів для солодких страв на основі молочної та плодово-ягідної сировини
Гринченко, Н. Г.
;
Плотнікова, Р. В.
;
Пивоваров, П. П.
2011
Біологічна цінність сирного продукту м’якого
Обозна, М. В.
;
Коваленко, В. О.
;
Чернова, Л. О.
;
Перцевой, Ф. В.
Discover
Author
7
Погожих, М. І.
3
Артеменко, В. С.
3
Бубенець, І. Г.
3
Головко, М. П.
3
Непочатих, Т. А.
3
Одарченко, А. М.
3
Одарченко, Д. М.
3
Торяник, О. І.
3
Шеломієнко, Н. В.
3
Янчева, М. О.
.
next >
Subject
5
якість
3
безпечність
2
водяні розчини
2
математична модель
2
молочна сировина
2
напівфабрикат кістковий харчовий ...
2
перепідготовка спеціалістів із ма...
2
пшеничне борошно
2
раціони одноразового споживання
2
ЯМР-дослідження
.
next >
Date issued
71
2011
Has File(s)
71
true