Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 71 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Математичні моделі проектування добових раціонів харчування з високим вмістом кальцію на базі раціонів одноразового споживанняКрутовий, Ж. А.; Півненко, А. О.
2011Використання технологій Power Point у створенні інтерактивних навчальних матеріалівЯнчева, Л. М.; Вялкіна, С. П.; Гірінова, Л. В.
2011Розрахунок дисперсності порошків на прикладі модельного зразка із харчової сировиниПогожих, М. І.; Воронцова, Ж. В.; Павлюк, І. М.
2011Знежирення поверхні алюмінієвих виробів у водяних розчинах натрій метасилікатуСамойленко, С. О.; Байрачний, В. Б.
2011Розроблення нового упакування для шампуню на основі аналізу технологій косметичної промисловостіДоманова, О. В.; Шматченко, А. С.
2011Психологічні аспекти застосування інформаційних технологій у процесі перепідготовки спеціалістів менеджменту із зовнішньоекономічної діяльностіАртеменко, В. С.; Бубенець, І. Г.; Попкова, К. В.
2011Упровадження електронних інформаційно-навчальних ресурсів у процес перепідготовки спеціалістів із маркетингуАртеменко, В. С.; Бубенець, І. Г.; Василенко, Г. М.
2011Запровадження інформаційних технологій у самостійну роботу слухачів у процесі перепідготовки спеціалістів із маркетингуАртеменко, В. С.; Бубенець, І. Г.; Чеканова, Л. В.
2011Дослідження показників якості та безпечності напівфабрикатів для солодких страв на основі молочної та плодово-ягідної сировиниГринченко, Н. Г.; Плотнікова, Р. В.; Пивоваров, П. П.
2011Біологічна цінність сирного продукту м’якогоОбозна, М. В.; Коваленко, В. О.; Чернова, Л. О.; Перцевой, Ф. В.