Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2011
Випуск 1 (13)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-3 of 3 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2011
Вивчення пребіотичних властивостей заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів із композицією "КріоЛакт"
Янчева, М. О.
;
Большакова, В. А.
;
Яковлева, Ю. В.
2011
Дослідження стану води під час використання замороженого м'яса в технології швидкозаморожених напівфабрикатів
Віннікова, Л. Г.
;
Шарпе, А. О.
;
Янчева, М. О.
2011
Оцінка вологопроникності оболонок як чинника виходу та втрат у процесі зберігання ковбасних виробів
Онищенко, В. М.
;
Шубіна, Л. Ю.
;
Янчева, М. О.
;
Островерх, І. С.
Discover
Author
1
Большакова, В. А.
1
Віннікова, Л. Г.
1
Онищенко, В. М.
1
Островерх, І. С.
1
Шарпе, А. О.
1
Шубіна, Л. Ю.
1
Яковлева, Ю. В.
Subject
1
вологопроникність натуральних обо...
1
втрати під час зберігання
1
дослідження стану води
1
заморожене м'ясо
1
заморожені м’ясні посічені напівф...
1
ковбасні оболонки
1
кріопротекторна дія
1
пребіотичний ефект
1
пребіотичні властивості
1
швидкозаморожені напівфабрикати
.
next >
Date issued
3
2011
Has File(s)
3
true