Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8752
Назва: Екологічна експертиза виробництва харчових продуктів
Автори: Аксьонова, Олена Федорівна
Агафонова, Юлія Юріївна
Сергієнко, Аліна Олександрівна
Ключові слова: експертиза;екологічна експертиза;виробництво харчових продуктів;харчові продукти
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Екологічна експертиза виробництва харчових продуктів : опорний конспект лекцій / укладачі: О. Ф. Аксьонова, Ю. Ю. Агафонова, А. О. Сергієнко. Х. : ХДУХТ, 2016. 72 с.
Короткий огляд (реферат): Необхідною умовою екорозвитку суспільства є, перш за все, екологізація світогляду майбутніх фахівців, формування в них екологічного способу мислення, удосконалення знань та навичок, необхідних для гармонізації взаємовідносин людини, промислового виробництва i природи. У цьому i полягає одне з головних завдань курсу дисципліни «Екологічна експертиза виробництва продовольчих товарів».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8752
Розташовується у зібраннях:Курси лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Opornij_konspekt_lekc_Ekologich_eksp_za_virob_va_harch_produktiv_2016.pdf967.75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.