Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8752
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАксьонова, Олена Федорівна-
dc.contributor.authorАгафонова, Юлія Юріївна-
dc.contributor.authorСергієнко, Аліна Олександрівна-
dc.date.accessioned2022-10-14T08:49:35Z-
dc.date.available2022-10-14T08:49:35Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationЕкологічна експертиза виробництва харчових продуктів : опорний конспект лекцій / укладачі: О. Ф. Аксьонова, Ю. Ю. Агафонова, А. О. Сергієнко. Х. : ХДУХТ, 2016. 72 с.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8752-
dc.description.abstractНеобхідною умовою екорозвитку суспільства є, перш за все, екологізація світогляду майбутніх фахівців, формування в них екологічного способу мислення, удосконалення знань та навичок, необхідних для гармонізації взаємовідносин людини, промислового виробництва i природи. У цьому i полягає одне з головних завдань курсу дисципліни «Екологічна експертиза виробництва продовольчих товарів».uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectекспертизаuk_UA
dc.subjectекологічна експертизаuk_UA
dc.subjectвиробництво харчових продуктівuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.titleЕкологічна експертиза виробництва харчових продуктівuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Opornij_konspekt_lekc_Ekologich_eksp_za_virob_va_harch_produktiv_2016.pdf967.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.