Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8752
Название: Екологічна експертиза виробництва харчових продуктів
Авторы: Аксьонова, Олена Федорівна
Агафонова, Юлія Юріївна
Сергієнко, Аліна Олександрівна
Ключевые слова: експертиза;екологічна експертиза;виробництво харчових продуктів;харчові продукти
Дата публикации: 2016
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Екологічна експертиза виробництва харчових продуктів : опорний конспект лекцій / укладачі: О. Ф. Аксьонова, Ю. Ю. Агафонова, А. О. Сергієнко. Х. : ХДУХТ, 2016. 72 с.
Краткий осмотр (реферат): Необхідною умовою екорозвитку суспільства є, перш за все, екологізація світогляду майбутніх фахівців, формування в них екологічного способу мислення, удосконалення знань та навичок, необхідних для гармонізації взаємовідносин людини, промислового виробництва i природи. У цьому i полягає одне з головних завдань курсу дисципліни «Екологічна експертиза виробництва продовольчих товарів».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8752
Располагается в коллекциях:Курси лекцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Opornij_konspekt_lekc_Ekologich_eksp_za_virob_va_harch_produktiv_2016.pdf967.75 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.