Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8752
Title: | Екологічна експертиза виробництва харчових продуктів |
Authors: | Аксьонова, Олена Федорівна Агафонова, Юлія Юріївна Сергієнко, Аліна Олександрівна |
Keywords: | експертиза;екологічна експертиза;виробництво харчових продуктів;харчові продукти |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Екологічна експертиза виробництва харчових продуктів : опорний конспект лекцій / укладачі: О. Ф. Аксьонова, Ю. Ю. Агафонова, А. О. Сергієнко. Х. : ХДУХТ, 2016. 72 с. |
Abstract: | Необхідною умовою екорозвитку суспільства є, перш за все, екологізація світогляду майбутніх фахівців, формування в них екологічного способу мислення, удосконалення знань та навичок, необхідних для гармонізації взаємовідносин людини, промислового виробництва i природи. У цьому i полягає одне з головних завдань курсу дисципліни «Екологічна експертиза виробництва продовольчих товарів». |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8752 |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Opornij_konspekt_lekc_Ekologich_eksp_za_virob_va_harch_produktiv_2016.pdf | 967.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.