Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8752
Title: Екологічна експертиза виробництва харчових продуктів
Authors: Аксьонова, Олена Федорівна
Агафонова, Юлія Юріївна
Сергієнко, Аліна Олександрівна
Keywords: експертиза;екологічна експертиза;виробництво харчових продуктів;харчові продукти
Issue Date: 2016
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Екологічна експертиза виробництва харчових продуктів : опорний конспект лекцій / укладачі: О. Ф. Аксьонова, Ю. Ю. Агафонова, А. О. Сергієнко. Х. : ХДУХТ, 2016. 72 с.
Abstract: Необхідною умовою екорозвитку суспільства є, перш за все, екологізація світогляду майбутніх фахівців, формування в них екологічного способу мислення, удосконалення знань та навичок, необхідних для гармонізації взаємовідносин людини, промислового виробництва i природи. У цьому i полягає одне з головних завдань курсу дисципліни «Екологічна експертиза виробництва продовольчих товарів».
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8752
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Opornij_konspekt_lekc_Ekologich_eksp_za_virob_va_harch_produktiv_2016.pdf967.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.