Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8667
Назва: Обґрунтування термінів зберігання плодово-ягідних соусів за умови введення консерванту
Автори: Малюк, Л. П.
Зіолковська, А. В.
Ключові слова: соуси з сорбатом калію;зберігання;консерванти;плодово-ягідні соуси
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Малюк Л. П., Зіолковська А. В. Обґрунтування термінів зберігання плодово-ягідних соусів за умови введення консерванту. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 17-23.
Короткий огляд (реферат): Досліджено зміну основних показників безпечності (мікробіологічних) та якості (органолептичних, фізико-хімічних, структурно-механічних) нових яблучно-обліпихових та яблучно-журавлиних соусів з сорбатом калію під час зберігання. На основі проведених досліджень обгрунтовано термін їх зберігання.
Changes of main qualitative characteristics of safe (microbiological) and quality (organoleptic, physicochemical, rheological) of new apple-sea-buckthorn and apple-cranberries sauces with potassium sorbate are researched. Based on these researches shelf life of sauces are proved.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8667
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (10)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_2_5.pdf678.08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.