Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8667
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМалюк, Л. П.-
dc.contributor.authorЗіолковська, А. В.-
dc.date.accessioned2022-10-13T17:13:24Z-
dc.date.available2022-10-13T17:13:24Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationМалюк Л. П., Зіолковська А. В. Обґрунтування термінів зберігання плодово-ягідних соусів за умови введення консерванту. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 17-23.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8667-
dc.description.abstractДосліджено зміну основних показників безпечності (мікробіологічних) та якості (органолептичних, фізико-хімічних, структурно-механічних) нових яблучно-обліпихових та яблучно-журавлиних соусів з сорбатом калію під час зберігання. На основі проведених досліджень обгрунтовано термін їх зберігання.uk_UA
dc.description.abstractChanges of main qualitative characteristics of safe (microbiological) and quality (organoleptic, physicochemical, rheological) of new apple-sea-buckthorn and apple-cranberries sauces with potassium sorbate are researched. Based on these researches shelf life of sauces are proved.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectсоуси з сорбатом каліюuk_UA
dc.subjectзберіганняuk_UA
dc.subjectконсервантиuk_UA
dc.subjectплодово-ягідні соусиuk_UA
dc.titleОбґрунтування термінів зберігання плодово-ягідних соусів за умови введення консервантуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_5.pdf678.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.