Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8667
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Малюк, Л. П. | - |
dc.contributor.author | Зіолковська, А. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-13T17:13:24Z | - |
dc.date.available | 2022-10-13T17:13:24Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Малюк Л. П., Зіолковська А. В. Обґрунтування термінів зберігання плодово-ягідних соусів за умови введення консерванту. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 17-23. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8667 | - |
dc.description.abstract | Досліджено зміну основних показників безпечності (мікробіологічних) та якості (органолептичних, фізико-хімічних, структурно-механічних) нових яблучно-обліпихових та яблучно-журавлиних соусів з сорбатом калію під час зберігання. На основі проведених досліджень обгрунтовано термін їх зберігання. | uk_UA |
dc.description.abstract | Changes of main qualitative characteristics of safe (microbiological) and quality (organoleptic, physicochemical, rheological) of new apple-sea-buckthorn and apple-cranberries sauces with potassium sorbate are researched. Based on these researches shelf life of sauces are proved. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | соуси з сорбатом калію | uk_UA |
dc.subject | зберігання | uk_UA |
dc.subject | консерванти | uk_UA |
dc.subject | плодово-ягідні соуси | uk_UA |
dc.title | Обґрунтування термінів зберігання плодово-ягідних соусів за умови введення консерванту | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_5.pdf | 678.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.