Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8528
Название: Споживні властивості коктейлів на основі молочних продуктів, яблучного соку, гарбузової пасти та "Ламідану”
Авторы: Перцевой, Ф. В.
Кущ, С. П.
Рудавська, М. В.
Ключевые слова: ,,Ламідан";молочні коктейлі;пiноемульсійні системи;збагачення
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Перцевой Ф. В., Кущ С. П., Рудавська М. В. Споживні властивості коктейлів на основі молочних продуктів, яблучного соку, гарбузової пасти та "Ламідану”. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 11-17.
Краткий осмотр (реферат): Наведені результати дослiджень, які доповнили раніше отримані дані про можливість збагачення молочних коктейлів йодом, селеном та іншими мікроелементами за рахунок введення в рецептуру ,,Ламідану" і підтвердили позитивний вплив останнього на споживні властивості молочних коктейлів, як пiноемульсійних систем.
There were given the results of the investigations which supplemented data received before as the possibility of enrichment milk cocktails with iodine, selenium and other microelements owing to introduction "Lasmidane" recipe. There results confirmed the influence of "Lamidane" on the consumption qualities of milk, cocktails as foam-emulsion systems.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8528
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (10)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_2_4.pdf696.09 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.