Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8528
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.contributor.authorКущ, С. П.-
dc.contributor.authorРудавська, М. В.-
dc.date.accessioned2022-10-12T18:01:56Z-
dc.date.available2022-10-12T18:01:56Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationПерцевой Ф. В., Кущ С. П., Рудавська М. В. Споживні властивості коктейлів на основі молочних продуктів, яблучного соку, гарбузової пасти та "Ламідану”. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 11-17.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8528-
dc.description.abstractНаведені результати дослiджень, які доповнили раніше отримані дані про можливість збагачення молочних коктейлів йодом, селеном та іншими мікроелементами за рахунок введення в рецептуру ,,Ламідану" і підтвердили позитивний вплив останнього на споживні властивості молочних коктейлів, як пiноемульсійних систем.uk_UA
dc.description.abstractThere were given the results of the investigations which supplemented data received before as the possibility of enrichment milk cocktails with iodine, selenium and other microelements owing to introduction "Lasmidane" recipe. There results confirmed the influence of "Lamidane" on the consumption qualities of milk, cocktails as foam-emulsion systems.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subject,,Ламідан"uk_UA
dc.subjectмолочні коктейліuk_UA
dc.subjectпiноемульсійні системиuk_UA
dc.subjectзбагаченняuk_UA
dc.titleСпоживні властивості коктейлів на основі молочних продуктів, яблучного соку, гарбузової пасти та "Ламідану”uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_4.pdf696.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.