Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8397
Назва: Організація і проведення бонітування худоби м‘ясних порід
Автори: Криворучко, Ю. І.
Зандарян, В. А.
Дата публікації: 2018
Видавництво: Харків: РВВ ХДЗВА
Бібліографічний опис: Криворучко Ю. І., Зандарян В. А. Організація і проведення бонітування худоби м‘ясних порід: методичні вказівки і завдання для студентів 4 курсу факультету технологій продукції тваринництва та менеджменту зі спеціальності 204 - «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» з дисципліни «Технологія виробництва яловичини». Харків: РВВ ХДЗВА, 2018. 16 с.
Короткий огляд (реферат): Вивчити принципи бонітування худоби різних статевих і вікових груп. Набути практичних навиків оцінки племінних і продуктивних якостей худоби з метою визначення подальшого використання тварин.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8397
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
M_bonituvannya_18.pdf518.87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.