Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8397
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКриворучко, Ю. І.-
dc.contributor.authorЗандарян, В. А.-
dc.date.accessioned2022-10-11T15:16:30Z-
dc.date.available2022-10-11T15:16:30Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationКриворучко Ю. І., Зандарян В. А. Організація і проведення бонітування худоби м‘ясних порід: методичні вказівки і завдання для студентів 4 курсу факультету технологій продукції тваринництва та менеджменту зі спеціальності 204 - «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» з дисципліни «Технологія виробництва яловичини». Харків: РВВ ХДЗВА, 2018. 16 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8397-
dc.description.abstractВивчити принципи бонітування худоби різних статевих і вікових груп. Набути практичних навиків оцінки племінних і продуктивних якостей худоби з метою визначення подальшого використання тварин.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: РВВ ХДЗВАuk_UA
dc.titleОрганізація і проведення бонітування худоби м‘ясних порідuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
M_bonituvannya_18.pdf518.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.