Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8397
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Криворучко, Ю. І. | - |
dc.contributor.author | Зандарян, В. А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-11T15:16:30Z | - |
dc.date.available | 2022-10-11T15:16:30Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Криворучко Ю. І., Зандарян В. А. Організація і проведення бонітування худоби м‘ясних порід: методичні вказівки і завдання для студентів 4 курсу факультету технологій продукції тваринництва та менеджменту зі спеціальності 204 - «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» з дисципліни «Технологія виробництва яловичини». Харків: РВВ ХДЗВА, 2018. 16 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8397 | - |
dc.description.abstract | Вивчити принципи бонітування худоби різних статевих і вікових груп. Набути практичних навиків оцінки племінних і продуктивних якостей худоби з метою визначення подальшого використання тварин. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: РВВ ХДЗВА | uk_UA |
dc.title | Організація і проведення бонітування худоби м‘ясних порід | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
M_bonituvannya_18.pdf | 518.87 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.