Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8397
Название: Організація і проведення бонітування худоби м‘ясних порід
Авторы: Криворучко, Ю. І.
Зандарян, В. А.
Дата публикации: 2018
Издательство: Харків: РВВ ХДЗВА
Библиографическое описание: Криворучко Ю. І., Зандарян В. А. Організація і проведення бонітування худоби м‘ясних порід: методичні вказівки і завдання для студентів 4 курсу факультету технологій продукції тваринництва та менеджменту зі спеціальності 204 - «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» з дисципліни «Технологія виробництва яловичини». Харків: РВВ ХДЗВА, 2018. 16 с.
Краткий осмотр (реферат): Вивчити принципи бонітування худоби різних статевих і вікових груп. Набути практичних навиків оцінки племінних і продуктивних якостей худоби з метою визначення подальшого використання тварин.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8397
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
M_bonituvannya_18.pdf518.87 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.