Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8397
Title: | Організація і проведення бонітування худоби м‘ясних порід |
Authors: | Криворучко, Ю. І. Зандарян, В. А. |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харків: РВВ ХДЗВА |
Citation: | Криворучко Ю. І., Зандарян В. А. Організація і проведення бонітування худоби м‘ясних порід: методичні вказівки і завдання для студентів 4 курсу факультету технологій продукції тваринництва та менеджменту зі спеціальності 204 - «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» з дисципліни «Технологія виробництва яловичини». Харків: РВВ ХДЗВА, 2018. 16 с. |
Abstract: | Вивчити принципи бонітування худоби різних статевих і вікових груп. Набути практичних навиків оцінки племінних і продуктивних якостей худоби з метою визначення подальшого використання тварин. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8397 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
M_bonituvannya_18.pdf | 518.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.