Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8397
Title: Організація і проведення бонітування худоби м‘ясних порід
Authors: Криворучко, Ю. І.
Зандарян, В. А.
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: РВВ ХДЗВА
Citation: Криворучко Ю. І., Зандарян В. А. Організація і проведення бонітування худоби м‘ясних порід: методичні вказівки і завдання для студентів 4 курсу факультету технологій продукції тваринництва та менеджменту зі спеціальності 204 - «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» з дисципліни «Технологія виробництва яловичини». Харків: РВВ ХДЗВА, 2018. 16 с.
Abstract: Вивчити принципи бонітування худоби різних статевих і вікових груп. Набути практичних навиків оцінки племінних і продуктивних якостей худоби з метою визначення подальшого використання тварин.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8397
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
M_bonituvannya_18.pdf518.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.