Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8395
Назва: | Екстер‘єр і конституція худоби м‘ясних порід |
Автори: | Криворучко, Ю. І. Задарян, В. А. |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Харків: РВВ ХДЗВА |
Бібліографічний опис: | Криворучко Ю. І., Зандарян В. А. Екстер‘єр і конституція худоби м‘ясних порід: методичні вказівки і завдання для студентів 4 курсу факультету технологій продукції тваринництва та менеджменту зі спеціальності 204 - «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» з дисципліни «Технологія виробництва яловичини». Харків: РВВ ХДЗВА, 2017. 16 с. |
Короткий огляд (реферат): | Мета заняття: оволодіти методами оцінки екстер‘єру, особливостями екстер‘єру, конституції худоби м‘ясних порід. Теоретичне обґрунтування. Як відомо, екстер‘єр – це зовнішня будова тіла тварин за окремими статями з урахуванням напряму продуктивності. За екстер‘єром можна визначити продуктивність тварин, їх типовість щодо породи, лінії, родини, фізіологічний стан, проаналізувати умови їх вирощування і використання. Методика виконання завдань. Методика передбачає ознайомлення з особливостями екстер‘єру та конституції м‘ясної худоби, методами оцінки екстер‘єру, вимогами при визначенні вгодованості тварин. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8395 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
M_EKSTER_YER_17.pdf | 662.43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.