Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8395
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Криворучко, Ю. І. | - |
dc.contributor.author | Задарян, В. А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-11T15:07:31Z | - |
dc.date.available | 2022-10-11T15:07:31Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Криворучко Ю. І., Зандарян В. А. Екстер‘єр і конституція худоби м‘ясних порід: методичні вказівки і завдання для студентів 4 курсу факультету технологій продукції тваринництва та менеджменту зі спеціальності 204 - «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» з дисципліни «Технологія виробництва яловичини». Харків: РВВ ХДЗВА, 2017. 16 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8395 | - |
dc.description.abstract | Мета заняття: оволодіти методами оцінки екстер‘єру, особливостями екстер‘єру, конституції худоби м‘ясних порід. Теоретичне обґрунтування. Як відомо, екстер‘єр – це зовнішня будова тіла тварин за окремими статями з урахуванням напряму продуктивності. За екстер‘єром можна визначити продуктивність тварин, їх типовість щодо породи, лінії, родини, фізіологічний стан, проаналізувати умови їх вирощування і використання. Методика виконання завдань. Методика передбачає ознайомлення з особливостями екстер‘єру та конституції м‘ясної худоби, методами оцінки екстер‘єру, вимогами при визначенні вгодованості тварин. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: РВВ ХДЗВА | uk_UA |
dc.title | Екстер‘єр і конституція худоби м‘ясних порід | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
M_EKSTER_YER_17.pdf | 662.43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.