Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8395
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКриворучко, Ю. І.-
dc.contributor.authorЗадарян, В. А.-
dc.date.accessioned2022-10-11T15:07:31Z-
dc.date.available2022-10-11T15:07:31Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationКриворучко Ю. І., Зандарян В. А. Екстер‘єр і конституція худоби м‘ясних порід: методичні вказівки і завдання для студентів 4 курсу факультету технологій продукції тваринництва та менеджменту зі спеціальності 204 - «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» з дисципліни «Технологія виробництва яловичини». Харків: РВВ ХДЗВА, 2017. 16 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8395-
dc.description.abstractМета заняття: оволодіти методами оцінки екстер‘єру, особливостями екстер‘єру, конституції худоби м‘ясних порід. Теоретичне обґрунтування. Як відомо, екстер‘єр – це зовнішня будова тіла тварин за окремими статями з урахуванням напряму продуктивності. За екстер‘єром можна визначити продуктивність тварин, їх типовість щодо породи, лінії, родини, фізіологічний стан, проаналізувати умови їх вирощування і використання. Методика виконання завдань. Методика передбачає ознайомлення з особливостями екстер‘єру та конституції м‘ясної худоби, методами оцінки екстер‘єру, вимогами при визначенні вгодованості тварин.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: РВВ ХДЗВАuk_UA
dc.titleЕкстер‘єр і конституція худоби м‘ясних порідuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
M_EKSTER_YER_17.pdf662.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.