Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8395
Название: Екстер‘єр і конституція худоби м‘ясних порід
Авторы: Криворучко, Ю. І.
Задарян, В. А.
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: РВВ ХДЗВА
Библиографическое описание: Криворучко Ю. І., Зандарян В. А. Екстер‘єр і конституція худоби м‘ясних порід: методичні вказівки і завдання для студентів 4 курсу факультету технологій продукції тваринництва та менеджменту зі спеціальності 204 - «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» з дисципліни «Технологія виробництва яловичини». Харків: РВВ ХДЗВА, 2017. 16 с.
Краткий осмотр (реферат): Мета заняття: оволодіти методами оцінки екстер‘єру, особливостями екстер‘єру, конституції худоби м‘ясних порід. Теоретичне обґрунтування. Як відомо, екстер‘єр – це зовнішня будова тіла тварин за окремими статями з урахуванням напряму продуктивності. За екстер‘єром можна визначити продуктивність тварин, їх типовість щодо породи, лінії, родини, фізіологічний стан, проаналізувати умови їх вирощування і використання. Методика виконання завдань. Методика передбачає ознайомлення з особливостями екстер‘єру та конституції м‘ясної худоби, методами оцінки екстер‘єру, вимогами при визначенні вгодованості тварин.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8395
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
M_EKSTER_YER_17.pdf662.43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.