Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8395
Title: | Екстер‘єр і конституція худоби м‘ясних порід |
Authors: | Криворучко, Ю. І. Задарян, В. А. |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Харків: РВВ ХДЗВА |
Citation: | Криворучко Ю. І., Зандарян В. А. Екстер‘єр і конституція худоби м‘ясних порід: методичні вказівки і завдання для студентів 4 курсу факультету технологій продукції тваринництва та менеджменту зі спеціальності 204 - «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» з дисципліни «Технологія виробництва яловичини». Харків: РВВ ХДЗВА, 2017. 16 с. |
Abstract: | Мета заняття: оволодіти методами оцінки екстер‘єру, особливостями екстер‘єру, конституції худоби м‘ясних порід. Теоретичне обґрунтування. Як відомо, екстер‘єр – це зовнішня будова тіла тварин за окремими статями з урахуванням напряму продуктивності. За екстер‘єром можна визначити продуктивність тварин, їх типовість щодо породи, лінії, родини, фізіологічний стан, проаналізувати умови їх вирощування і використання. Методика виконання завдань. Методика передбачає ознайомлення з особливостями екстер‘єру та конституції м‘ясної худоби, методами оцінки екстер‘єру, вимогами при визначенні вгодованості тварин. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8395 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
M_EKSTER_YER_17.pdf | 662.43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.