Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8394
Title: М′ясна продуктивність великої рогатої худоби
Authors: Криворучко, Ю. І.
Зандарян, В. А.
Issue Date: 2018
Publisher: Харків
Citation: Криворучко Ю. І., Зандарян В. А. М′ясна продуктивність великої рогатої худоби : Методичні вказівки і завдання для лабораторно-практичних занять студентів 4 курсу з напряму підготовки 204“Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” з дисципліни “Технологія виробництва яловичини”. Харків: РВВ ХДЗВА, 2018. 8 С.
Abstract: М`ясна продуктивність великої рогатої худоби є її важливою властивістю. Висока питома вага яловичини у загальному обсязі виробництва зумовлена тим, що на неї завжди великий попит як на повноцінний, богатий на білок продукт, виробництво якого найдешевше, оскільки яловичину можна одержувати на раціонах з високою питомою вагою об`ємистих кормів. Перетравність яловичини організмом людини сягає 95%, а включення до раціону 100 г вареної яловичини забезпечує 50% необхідної кількості .білка і дає 200 ккал. М`ясні якості тварин оцінюють за умовою таких ознак: конституція і екстер`єр, жива маса, вгодованість, скороспілість, оплата кормів продукцією.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8394
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
M_M_YASNA PRODUKTYVNISTʹ_18.pdf364.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.