Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8394
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Криворучко, Ю. І. | - |
dc.contributor.author | Зандарян, В. А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-11T15:02:36Z | - |
dc.date.available | 2022-10-11T15:02:36Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Криворучко Ю. І., Зандарян В. А. М′ясна продуктивність великої рогатої худоби : Методичні вказівки і завдання для лабораторно-практичних занять студентів 4 курсу з напряму підготовки 204“Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” з дисципліни “Технологія виробництва яловичини”. Харків: РВВ ХДЗВА, 2018. 8 С. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8394 | - |
dc.description.abstract | М`ясна продуктивність великої рогатої худоби є її важливою властивістю. Висока питома вага яловичини у загальному обсязі виробництва зумовлена тим, що на неї завжди великий попит як на повноцінний, богатий на білок продукт, виробництво якого найдешевше, оскільки яловичину можна одержувати на раціонах з високою питомою вагою об`ємистих кормів. Перетравність яловичини організмом людини сягає 95%, а включення до раціону 100 г вареної яловичини забезпечує 50% необхідної кількості .білка і дає 200 ккал. М`ясні якості тварин оцінюють за умовою таких ознак: конституція і екстер`єр, жива маса, вгодованість, скороспілість, оплата кормів продукцією. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків | uk_UA |
dc.title | М′ясна продуктивність великої рогатої худоби | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
M_M_YASNA PRODUKTYVNISTʹ_18.pdf | 364.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.