Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8394
Название: | М′ясна продуктивність великої рогатої худоби |
Авторы: | Криворучко, Ю. І. Зандарян, В. А. |
Дата публикации: | 2018 |
Издательство: | Харків |
Библиографическое описание: | Криворучко Ю. І., Зандарян В. А. М′ясна продуктивність великої рогатої худоби : Методичні вказівки і завдання для лабораторно-практичних занять студентів 4 курсу з напряму підготовки 204“Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” з дисципліни “Технологія виробництва яловичини”. Харків: РВВ ХДЗВА, 2018. 8 С. |
Краткий осмотр (реферат): | М`ясна продуктивність великої рогатої худоби є її важливою властивістю. Висока питома вага яловичини у загальному обсязі виробництва зумовлена тим, що на неї завжди великий попит як на повноцінний, богатий на білок продукт, виробництво якого найдешевше, оскільки яловичину можна одержувати на раціонах з високою питомою вагою об`ємистих кормів. Перетравність яловичини організмом людини сягає 95%, а включення до раціону 100 г вареної яловичини забезпечує 50% необхідної кількості .білка і дає 200 ккал. М`ясні якості тварин оцінюють за умовою таких ознак: конституція і екстер`єр, жива маса, вгодованість, скороспілість, оплата кормів продукцією. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8394 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
M_M_YASNA PRODUKTYVNISTʹ_18.pdf | 364.67 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.