Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8394
Назва: М′ясна продуктивність великої рогатої худоби
Автори: Криворучко, Ю. І.
Зандарян, В. А.
Дата публікації: 2018
Видавництво: Харків
Бібліографічний опис: Криворучко Ю. І., Зандарян В. А. М′ясна продуктивність великої рогатої худоби : Методичні вказівки і завдання для лабораторно-практичних занять студентів 4 курсу з напряму підготовки 204“Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” з дисципліни “Технологія виробництва яловичини”. Харків: РВВ ХДЗВА, 2018. 8 С.
Короткий огляд (реферат): М`ясна продуктивність великої рогатої худоби є її важливою властивістю. Висока питома вага яловичини у загальному обсязі виробництва зумовлена тим, що на неї завжди великий попит як на повноцінний, богатий на білок продукт, виробництво якого найдешевше, оскільки яловичину можна одержувати на раціонах з високою питомою вагою об`ємистих кормів. Перетравність яловичини організмом людини сягає 95%, а включення до раціону 100 г вареної яловичини забезпечує 50% необхідної кількості .білка і дає 200 ккал. М`ясні якості тварин оцінюють за умовою таких ознак: конституція і екстер`єр, жива маса, вгодованість, скороспілість, оплата кормів продукцією.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8394
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
M_M_YASNA PRODUKTYVNISTʹ_18.pdf364.67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.