Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8355
Назва: Технологія виробництва яловичини
Автори: Барановський, Д. І.
Прудніков, В. Г.
Лисенко, Г. Л.
Васильєва, Ю.О.
Федяєв, В. А.
Колісник, О. І.
Криворучко, Ю. І.
Попова, В. О.
Ключові слова: комбіновані молочно – м’ясні породи;яловичина;телятина;рожевої телятини;збалансована годівля;маточне поголів’я;імуногенетичний контроль;забой;транспортування;м’ясопереробка
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків
Бібліографічний опис: Прудніков В. Г., Барановський Д. І., Лисенко Г. Л., Васильєва Ю. О., Федяєв В. А., Колісник О. І., Криворучко Ю. І., Попова В. О. Технологія виробництва яловичини; за ред. доктора с.-г. наук, професора В. Г. Пруднікова. Харків, 2015. 256 с.
Короткий огляд (реферат): В посібнику на основі наукових досліджень та узагальнення літературнихданих обґрунтована доцільність удосконалення та розвитку технології виробництва яловичини. Висвітлені такі питання як стан галузі, характеристика порід, аналіз та характеристика технологій, оцінка худоби для забою, технологія первинної переробки худоби, перспективи розвитку галузі. Посібник розрахований на наукових працівників, викладачів вузів І-IV рівнів акредитації, слухачів підвищення кваліфікації та студентів, а також спеціалістів господарств різних форм власності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8355
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NP_tekhnolohiya_yalovychyna_15.pdf11.97 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.