Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8355
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБарановський, Д. І.-
dc.contributor.authorПрудніков, В. Г.-
dc.contributor.authorЛисенко, Г. Л.-
dc.contributor.authorВасильєва, Ю.О.-
dc.contributor.authorФедяєв, В. А.-
dc.contributor.authorКолісник, О. І.-
dc.contributor.authorКриворучко, Ю. І.-
dc.contributor.authorПопова, В. О.-
dc.date.accessioned2022-10-11T12:19:28Z-
dc.date.available2022-10-11T12:19:28Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationПрудніков В. Г., Барановський Д. І., Лисенко Г. Л., Васильєва Ю. О., Федяєв В. А., Колісник О. І., Криворучко Ю. І., Попова В. О. Технологія виробництва яловичини; за ред. доктора с.-г. наук, професора В. Г. Пруднікова. Харків, 2015. 256 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8355-
dc.description.abstractВ посібнику на основі наукових досліджень та узагальнення літературнихданих обґрунтована доцільність удосконалення та розвитку технології виробництва яловичини. Висвітлені такі питання як стан галузі, характеристика порід, аналіз та характеристика технологій, оцінка худоби для забою, технологія первинної переробки худоби, перспективи розвитку галузі. Посібник розрахований на наукових працівників, викладачів вузів І-IV рівнів акредитації, слухачів підвищення кваліфікації та студентів, а також спеціалістів господарств різних форм власності.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківuk_UA
dc.subjectкомбіновані молочно – м’ясні породиuk_UA
dc.subjectяловичинаuk_UA
dc.subjectтелятинаuk_UA
dc.subjectрожевої телятиниuk_UA
dc.subjectзбалансована годівляuk_UA
dc.subjectматочне поголів’яuk_UA
dc.subjectімуногенетичний контрольuk_UA
dc.subjectзабойuk_UA
dc.subjectтранспортуванняuk_UA
dc.subjectм’ясопереробкаuk_UA
dc.titleТехнологія виробництва яловичиниuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NP_tekhnolohiya_yalovychyna_15.pdf11.97 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.