Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8355
Название: Технологія виробництва яловичини
Авторы: Барановський, Д. І.
Прудніков, В. Г.
Лисенко, Г. Л.
Васильєва, Ю.О.
Федяєв, В. А.
Колісник, О. І.
Криворучко, Ю. І.
Попова, В. О.
Ключевые слова: комбіновані молочно – м’ясні породи;яловичина;телятина;рожевої телятини;збалансована годівля;маточне поголів’я;імуногенетичний контроль;забой;транспортування;м’ясопереробка
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків
Библиографическое описание: Прудніков В. Г., Барановський Д. І., Лисенко Г. Л., Васильєва Ю. О., Федяєв В. А., Колісник О. І., Криворучко Ю. І., Попова В. О. Технологія виробництва яловичини; за ред. доктора с.-г. наук, професора В. Г. Пруднікова. Харків, 2015. 256 с.
Краткий осмотр (реферат): В посібнику на основі наукових досліджень та узагальнення літературнихданих обґрунтована доцільність удосконалення та розвитку технології виробництва яловичини. Висвітлені такі питання як стан галузі, характеристика порід, аналіз та характеристика технологій, оцінка худоби для забою, технологія первинної переробки худоби, перспективи розвитку галузі. Посібник розрахований на наукових працівників, викладачів вузів І-IV рівнів акредитації, слухачів підвищення кваліфікації та студентів, а також спеціалістів господарств різних форм власності.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8355
Располагается в коллекциях:Навчальні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
NP_tekhnolohiya_yalovychyna_15.pdf11.97 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.