Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8355
Title: Технологія виробництва яловичини
Authors: Барановський, Д. І.
Прудніков, В. Г.
Лисенко, Г. Л.
Васильєва, Ю.О.
Федяєв, В. А.
Колісник, О. І.
Криворучко, Ю. І.
Попова, В. О.
Keywords: комбіновані молочно – м’ясні породи;яловичина;телятина;рожевої телятини;збалансована годівля;маточне поголів’я;імуногенетичний контроль;забой;транспортування;м’ясопереробка
Issue Date: 2015
Publisher: Харків
Citation: Прудніков В. Г., Барановський Д. І., Лисенко Г. Л., Васильєва Ю. О., Федяєв В. А., Колісник О. І., Криворучко Ю. І., Попова В. О. Технологія виробництва яловичини; за ред. доктора с.-г. наук, професора В. Г. Пруднікова. Харків, 2015. 256 с.
Abstract: В посібнику на основі наукових досліджень та узагальнення літературнихданих обґрунтована доцільність удосконалення та розвитку технології виробництва яловичини. Висвітлені такі питання як стан галузі, характеристика порід, аналіз та характеристика технологій, оцінка худоби для забою, технологія первинної переробки худоби, перспективи розвитку галузі. Посібник розрахований на наукових працівників, викладачів вузів І-IV рівнів акредитації, слухачів підвищення кваліфікації та студентів, а також спеціалістів господарств різних форм власності.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8355
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NP_tekhnolohiya_yalovychyna_15.pdf11.97 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.