Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8266
Назва: Загальні технології харчової промисловості. Частина 2
Автори: Перцевой, Федір Всеволодович
Ладика, Володимир Іванович
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Наталія Геннадіївна
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Дроменко, Олена Борисівна
Мельник, Оксана Юріївна
Котляр, Олег Володимирович
Маренкова, Тетяна Іванівна
Омельченко, Світлана Борисівна
Боковець, Сергій Петрович
Ключові слова: борошно;хліб;солод;макаронні вироби;етиловий спирт;овочеві консерви;мочиння плодів;маринування;консерви;заморожування;сушіння
Дата публікації: 2021
Видавництво: Суми
Бібліографічний опис: Перцевой Ф. В., Ладика В. І., Пивоваров П. П., Гринченко Н. Г., Камсуліна Н. В., Дроменко О. Б., Мельник О. Ю., Котляр О. В., Маренкова Т. І., Омельченко С. Б., Боковець С. П. Загальні технології харчової промисловості. Навчальний посібник у 2 ч. Ч. 2. Харків: СНАУ, 2021. 203 с.
Короткий огляд (реферат): Метою посібника є допомога студентам, аспірантам, викладачам закладів вищої освіти, а також фахівцям харчової промисловості в самостійному освоєнні теоретичного матеріалу для опанування технологій та вивчення фізико-хімічних основ виробництва харчових продуктів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8266
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NP_Zahal_tekhnol_21_2.pdf2.99 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.