Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8266
Название: Загальні технології харчової промисловості. Частина 2
Авторы: Перцевой, Федір Всеволодович
Ладика, Володимир Іванович
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Наталія Геннадіївна
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Дроменко, Олена Борисівна
Мельник, Оксана Юріївна
Котляр, Олег Володимирович
Маренкова, Тетяна Іванівна
Омельченко, Світлана Борисівна
Боковець, Сергій Петрович
Ключевые слова: борошно;хліб;солод;макаронні вироби;етиловий спирт;овочеві консерви;мочиння плодів;маринування;консерви;заморожування;сушіння
Дата публикации: 2021
Издательство: Суми
Библиографическое описание: Перцевой Ф. В., Ладика В. І., Пивоваров П. П., Гринченко Н. Г., Камсуліна Н. В., Дроменко О. Б., Мельник О. Ю., Котляр О. В., Маренкова Т. І., Омельченко С. Б., Боковець С. П. Загальні технології харчової промисловості. Навчальний посібник у 2 ч. Ч. 2. Харків: СНАУ, 2021. 203 с.
Краткий осмотр (реферат): Метою посібника є допомога студентам, аспірантам, викладачам закладів вищої освіти, а також фахівцям харчової промисловості в самостійному освоєнні теоретичного матеріалу для опанування технологій та вивчення фізико-хімічних основ виробництва харчових продуктів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8266
Располагается в коллекциях:Навчальні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
NP_Zahal_tekhnol_21_2.pdf2.99 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.