Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8266
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorЛадика, Володимир Іванович-
dc.contributor.authorПивоваров, Павло Петрович-
dc.contributor.authorГринченко, Наталія Геннадіївна-
dc.contributor.authorКамсуліна, Наталія Валеріївна-
dc.contributor.authorДроменко, Олена Борисівна-
dc.contributor.authorМельник, Оксана Юріївна-
dc.contributor.authorКотляр, Олег Володимирович-
dc.contributor.authorМаренкова, Тетяна Іванівна-
dc.contributor.authorОмельченко, Світлана Борисівна-
dc.contributor.authorБоковець, Сергій Петрович-
dc.date.accessioned2022-10-10T08:42:15Z-
dc.date.available2022-10-10T08:42:15Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationПерцевой Ф. В., Ладика В. І., Пивоваров П. П., Гринченко Н. Г., Камсуліна Н. В., Дроменко О. Б., Мельник О. Ю., Котляр О. В., Маренкова Т. І., Омельченко С. Б., Боковець С. П. Загальні технології харчової промисловості. Навчальний посібник у 2 ч. Ч. 2. Харків: СНАУ, 2021. 203 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8266-
dc.description.abstractМетою посібника є допомога студентам, аспірантам, викладачам закладів вищої освіти, а також фахівцям харчової промисловості в самостійному освоєнні теоретичного матеріалу для опанування технологій та вивчення фізико-хімічних основ виробництва харчових продуктів.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherСумиuk_UA
dc.subjectборошноuk_UA
dc.subjectхлібuk_UA
dc.subjectсолодuk_UA
dc.subjectмакаронні виробиuk_UA
dc.subjectетиловий спиртuk_UA
dc.subjectовочеві консервиuk_UA
dc.subjectмочиння плодівuk_UA
dc.subjectмаринуванняuk_UA
dc.subjectконсервиuk_UA
dc.subjectзаморожуванняuk_UA
dc.subjectсушінняuk_UA
dc.titleЗагальні технології харчової промисловості. Частина 2uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NP_Zahal_tekhnol_21_2.pdf2.99 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.