Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/7313
Назва: | Технологія консервованих продуктів функціонального призначення |
Автори: | Какадій, Юлія Петрівна Погарська, Вікторія Вадимівна Котюк, Тетяна Валеріївна |
Ключові слова: | харчові продукти функціонального призначення;технологія харчових продуктів;технологія консервування |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Какадій Ю. П., Котюк Т. В., Погарський О. С. Технологія консервованих продуктів функціонального призначення: метод. вказ. до виконання лаб. робіт для студ. спец. 181 "Харчові технології" спец. "Технології переробки рослинної і молочної сировини для підприємств харчового бізнесу; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: Форт, 2017. 25 с. |
Короткий огляд (реферат): | Методичні рекомендації містять вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Технологія консервованих продуктів функціонального призначення" |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7313 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
26_M_functional_17.pdf | 441.35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.