Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/7313
Назва: Технологія консервованих продуктів функціонального призначення
Автори: Какадій, Юлія Петрівна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Котюк, Тетяна Валеріївна
Ключові слова: харчові продукти функціонального призначення;технологія харчових продуктів;технологія консервування
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Какадій Ю. П., Котюк Т. В., Погарський О. С. Технологія консервованих продуктів функціонального призначення: метод. вказ. до виконання лаб. робіт для студ. спец. 181 "Харчові технології" спец. "Технології переробки рослинної і молочної сировини для підприємств харчового бізнесу; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: Форт, 2017. 25 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації містять вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Технологія консервованих продуктів функціонального призначення"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7313
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
26_M_functional_17.pdf441.35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.