Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/7313
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Какадій, Юлія Петрівна | - |
dc.contributor.author | Погарська, Вікторія Вадимівна | - |
dc.contributor.author | Котюк, Тетяна Валеріївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-26T09:10:53Z | - |
dc.date.available | 2022-09-26T09:10:53Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Какадій Ю. П., Котюк Т. В., Погарський О. С. Технологія консервованих продуктів функціонального призначення: метод. вказ. до виконання лаб. робіт для студ. спец. 181 "Харчові технології" спец. "Технології переробки рослинної і молочної сировини для підприємств харчового бізнесу; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: Форт, 2017. 25 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7313 | - |
dc.description.abstract | Методичні рекомендації містять вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Технологія консервованих продуктів функціонального призначення" | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | харчові продукти функціонального призначення | uk_UA |
dc.subject | технологія харчових продуктів | uk_UA |
dc.subject | технологія консервування | uk_UA |
dc.title | Технологія консервованих продуктів функціонального призначення | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
26_M_functional_17.pdf | 441.35 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.