Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/7313
Название: | Технологія консервованих продуктів функціонального призначення |
Авторы: | Какадій, Юлія Петрівна Погарська, Вікторія Вадимівна Котюк, Тетяна Валеріївна |
Ключевые слова: | харчові продукти функціонального призначення;технологія харчових продуктів;технологія консервування |
Дата публикации: | 2017 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Какадій Ю. П., Котюк Т. В., Погарський О. С. Технологія консервованих продуктів функціонального призначення: метод. вказ. до виконання лаб. робіт для студ. спец. 181 "Харчові технології" спец. "Технології переробки рослинної і молочної сировини для підприємств харчового бізнесу; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: Форт, 2017. 25 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Методичні рекомендації містять вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Технологія консервованих продуктів функціонального призначення" |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7313 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
26_M_functional_17.pdf | 441.35 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.