Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/7313
Название: Технологія консервованих продуктів функціонального призначення
Авторы: Какадій, Юлія Петрівна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Котюк, Тетяна Валеріївна
Ключевые слова: харчові продукти функціонального призначення;технологія харчових продуктів;технологія консервування
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Какадій Ю. П., Котюк Т. В., Погарський О. С. Технологія консервованих продуктів функціонального призначення: метод. вказ. до виконання лаб. робіт для студ. спец. 181 "Харчові технології" спец. "Технології переробки рослинної і молочної сировини для підприємств харчового бізнесу; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: Форт, 2017. 25 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації містять вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Технологія консервованих продуктів функціонального призначення"
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7313
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
26_M_functional_17.pdf441.35 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.