Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7307
Назва: Інноваційні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Автори: Самохвалова, Ольга Володимирівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Касабова, Катерина Рубенівна
Ключові слова: інновації;лабораторні роботи;макаронні вироби;технологія хліба;технологія кондитерських виробів
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Самохвалова О. В., Олійник С. Г., Касабова К. Р. Інноваційні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів: лаб. практ. для студ. спеціальності 181 "Харчові технології" спеціалізації "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" ступень вищої освіти – магістр; Харківський дер. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 55 с.
Короткий огляд (реферат): Метою вивчення дисципліни є формування в студентів сучасного технологічного мислення, глибокого комплексного розуміння інноваційних процесів у хлібопекарному, кондитерському, макаронному та харчоконцентратному виробництвах, опанування навичками їх практичного розв'язання. Лабораторний практикум спрямований на створення цілісних знань студентів з інноваційних технологій хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів з урахуванням сучасних актуальних проблем галузі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7307
Розташовується у зібраннях:Практикуми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni tekhnolohiyi khliba_LP_2017.pdf1.98 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.