Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7307
Назва: | Інноваційні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів |
Автори: | Самохвалова, Ольга Володимирівна Олійник, Світлана Георгіївна Касабова, Катерина Рубенівна |
Ключові слова: | інновації;лабораторні роботи;макаронні вироби;технологія хліба;технологія кондитерських виробів |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Самохвалова О. В., Олійник С. Г., Касабова К. Р. Інноваційні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів: лаб. практ. для студ. спеціальності 181 "Харчові технології" спеціалізації "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" ступень вищої освіти – магістр; Харківський дер. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 55 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою вивчення дисципліни є формування в студентів сучасного технологічного мислення, глибокого комплексного розуміння інноваційних процесів у хлібопекарному, кондитерському, макаронному та харчоконцентратному виробництвах, опанування навичками їх практичного розв'язання. Лабораторний практикум спрямований на створення цілісних знань студентів з інноваційних технологій хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів з урахуванням сучасних актуальних проблем галузі. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7307 |
Розташовується у зібраннях: | Практикуми |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni tekhnolohiyi khliba_LP_2017.pdf | 1.98 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.