Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7307
Title: Інноваційні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Authors: Самохвалова, Ольга Володимирівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Касабова, Катерина Рубенівна
Keywords: інновації;лабораторні роботи;макаронні вироби;технологія хліба;технологія кондитерських виробів
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Самохвалова О. В., Олійник С. Г., Касабова К. Р. Інноваційні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів: лаб. практ. для студ. спеціальності 181 "Харчові технології" спеціалізації "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" ступень вищої освіти – магістр; Харківський дер. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 55 с.
Abstract: Метою вивчення дисципліни є формування в студентів сучасного технологічного мислення, глибокого комплексного розуміння інноваційних процесів у хлібопекарному, кондитерському, макаронному та харчоконцентратному виробництвах, опанування навичками їх практичного розв'язання. Лабораторний практикум спрямований на створення цілісних знань студентів з інноваційних технологій хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів з урахуванням сучасних актуальних проблем галузі.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7307
Appears in Collections:Практикуми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni tekhnolohiyi khliba_LP_2017.pdf1.98 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.