Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7307
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСамохвалова, Ольга Володимирівна-
dc.contributor.authorОлійник, Світлана Георгіївна-
dc.contributor.authorКасабова, Катерина Рубенівна-
dc.date.accessioned2022-09-26T08:36:59Z-
dc.date.available2022-09-26T08:36:59Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationСамохвалова О. В., Олійник С. Г., Касабова К. Р. Інноваційні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів: лаб. практ. для студ. спеціальності 181 "Харчові технології" спеціалізації "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" ступень вищої освіти – магістр; Харківський дер. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 55 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7307-
dc.description.abstractМетою вивчення дисципліни є формування в студентів сучасного технологічного мислення, глибокого комплексного розуміння інноваційних процесів у хлібопекарному, кондитерському, макаронному та харчоконцентратному виробництвах, опанування навичками їх практичного розв'язання. Лабораторний практикум спрямований на створення цілісних знань студентів з інноваційних технологій хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів з урахуванням сучасних актуальних проблем галузі.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectінноваціїuk_UA
dc.subjectлабораторні роботиuk_UA
dc.subjectмакаронні виробиuk_UA
dc.subjectтехнологія хлібаuk_UA
dc.subjectтехнологія кондитерських виробівuk_UA
dc.titleІнноваційні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Практикуми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni tekhnolohiyi khliba_LP_2017.pdf1.98 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.