Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7307
Название: | Інноваційні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів |
Авторы: | Самохвалова, Ольга Володимирівна Олійник, Світлана Георгіївна Касабова, Катерина Рубенівна |
Ключевые слова: | інновації;лабораторні роботи;макаронні вироби;технологія хліба;технологія кондитерських виробів |
Дата публикации: | 2017 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Самохвалова О. В., Олійник С. Г., Касабова К. Р. Інноваційні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів: лаб. практ. для студ. спеціальності 181 "Харчові технології" спеціалізації "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" ступень вищої освіти – магістр; Харківський дер. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 55 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Метою вивчення дисципліни є формування в студентів сучасного технологічного мислення, глибокого комплексного розуміння інноваційних процесів у хлібопекарному, кондитерському, макаронному та харчоконцентратному виробництвах, опанування навичками їх практичного розв'язання. Лабораторний практикум спрямований на створення цілісних знань студентів з інноваційних технологій хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів з урахуванням сучасних актуальних проблем галузі. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7307 |
Располагается в коллекциях: | Практикуми |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni tekhnolohiyi khliba_LP_2017.pdf | 1.98 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.