Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6745
Назва: Білкові речовини нових видів хліба з цілого зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів
Автори: Мардар, М. Р.
Кордзая, Н. Р.
Ключові слова: хліб;зерна пшениці;коренеплідні овочі;ферменти
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Мардар М. Р., Кордзая Н. Р. Білкові речовини нових видів хліба з цілого зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 419-425.
Короткий огляд (реферат): Подано результати досліджень змін білкових речовин нових видів хліба з цілого зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів під час їх виробництва на прикладі змін ферментативної атакованості протеолітичними ферментами та амінокислотного складу.
The results of researches of changes of albumens of new grades of bread made from a whole wheat grain with inclusion of root croops on an example of changes of enzime attack with proteoclastic enzim and amino acid structure are given in report.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6745
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_1_72.pdf204.7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.