Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6745
Название: Білкові речовини нових видів хліба з цілого зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів
Авторы: Мардар, М. Р.
Кордзая, Н. Р.
Ключевые слова: хліб;зерна пшениці;коренеплідні овочі;ферменти
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Мардар М. Р., Кордзая Н. Р. Білкові речовини нових видів хліба з цілого зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 419-425.
Краткий осмотр (реферат): Подано результати досліджень змін білкових речовин нових видів хліба з цілого зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів під час їх виробництва на прикладі змін ферментативної атакованості протеолітичними ферментами та амінокислотного складу.
The results of researches of changes of albumens of new grades of bread made from a whole wheat grain with inclusion of root croops on an example of changes of enzime attack with proteoclastic enzim and amino acid structure are given in report.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6745
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (11)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_1_72.pdf204.7 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.