Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6742
Назва: | Колоїдно-хімічні властивості модельних систем рослинної сировини |
Автори: | Гніцевич, В. А. Федотова, Н. А. |
Ключові слова: | білково-рослинні напівфабрикати;рослинна сировина |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Гніцевич В. А., Федотова Н. А. Колоїдно-хімічні властивості модельних систем рослинної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 400-407. |
Короткий огляд (реферат): | Наведено результати дослідження поверхнево-активних властивостей білково-рослинних напівфабрикатів залежно від концентрації рецептурних компонентів та впливу технологічних чинників. In the article researches of superficially-active properties of albumenvegetable half-finished product are resulted depending on the concentration of compounding components and influencing of technological factor |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6742 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (11) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_69.pdf | 345.74 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.