Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6742
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГніцевич, В. А.-
dc.contributor.authorФедотова, Н. А.-
dc.date.accessioned2022-09-14T17:13:44Z-
dc.date.available2022-09-14T17:13:44Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationГніцевич В. А., Федотова Н. А. Колоїдно-хімічні властивості модельних систем рослинної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 400-407.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6742-
dc.description.abstractНаведено результати дослідження поверхнево-активних властивостей білково-рослинних напівфабрикатів залежно від концентрації рецептурних компонентів та впливу технологічних чинників.uk_UA
dc.description.abstractIn the article researches of superficially-active properties of albumenvegetable half-finished product are resulted depending on the concentration of compounding components and influencing of technological factoruk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectбілково-рослинні напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectрослинна сировинаuk_UA
dc.titleКолоїдно-хімічні властивості модельних систем рослинної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_69.pdf345.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.