Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6742
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гніцевич, В. А. | - |
dc.contributor.author | Федотова, Н. А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-14T17:13:44Z | - |
dc.date.available | 2022-09-14T17:13:44Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Гніцевич В. А., Федотова Н. А. Колоїдно-хімічні властивості модельних систем рослинної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 400-407. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6742 | - |
dc.description.abstract | Наведено результати дослідження поверхнево-активних властивостей білково-рослинних напівфабрикатів залежно від концентрації рецептурних компонентів та впливу технологічних чинників. | uk_UA |
dc.description.abstract | In the article researches of superficially-active properties of albumenvegetable half-finished product are resulted depending on the concentration of compounding components and influencing of technological factor | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | білково-рослинні напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | рослинна сировина | uk_UA |
dc.title | Колоїдно-хімічні властивості модельних систем рослинної сировини | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_69.pdf | 345.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.