Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6742
Название: Колоїдно-хімічні властивості модельних систем рослинної сировини
Авторы: Гніцевич, В. А.
Федотова, Н. А.
Ключевые слова: білково-рослинні напівфабрикати;рослинна сировина
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Гніцевич В. А., Федотова Н. А. Колоїдно-хімічні властивості модельних систем рослинної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 400-407.
Краткий осмотр (реферат): Наведено результати дослідження поверхнево-активних властивостей білково-рослинних напівфабрикатів залежно від концентрації рецептурних компонентів та впливу технологічних чинників.
In the article researches of superficially-active properties of albumenvegetable half-finished product are resulted depending on the concentration of compounding components and influencing of technological factor
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6742
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (11)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_1_69.pdf345.74 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.