Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6730
Назва: | Розробка параметрів ферментативного протеолізу колагеномісткої сировини колагеназою |
Автори: | Коваленко, В. О. Чернова, Л. О. Дьяков, О. Г. Москаленко, О. В. |
Ключові слова: | колагеномістка сировина;колагеназа;дієтична добавка;ферментативний протеоліз |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Коваленко В. О., Чернова Л. О., Дьяков О. Г., Москаленко О. В. Розробка параметрів ферментативного протеолізу колагеномісткої сировини колагеназою. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 378-383. |
Короткий огляд (реферат): | Визначено технологічні параметри ферментативного протеолізу для отримання дієтичної добавки із заданими властивостями на основі колагеномісткої сировини, ферментованої колагеназою. The technological parameters of enzymatic proteolysis are certain for the receipt of dietary addition with the set properties on the basis of the collagencontaining raw material fermented by collagenase. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6730 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (11) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_65.pdf | 188.28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.