Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6730
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Коваленко, В. О. | - |
dc.contributor.author | Чернова, Л. О. | - |
dc.contributor.author | Дьяков, О. Г. | - |
dc.contributor.author | Москаленко, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-14T16:01:00Z | - |
dc.date.available | 2022-09-14T16:01:00Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Коваленко В. О., Чернова Л. О., Дьяков О. Г., Москаленко О. В. Розробка параметрів ферментативного протеолізу колагеномісткої сировини колагеназою. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 378-383. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6730 | - |
dc.description.abstract | Визначено технологічні параметри ферментативного протеолізу для отримання дієтичної добавки із заданими властивостями на основі колагеномісткої сировини, ферментованої колагеназою. | uk_UA |
dc.description.abstract | The technological parameters of enzymatic proteolysis are certain for the receipt of dietary addition with the set properties on the basis of the collagencontaining raw material fermented by collagenase. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | колагеномістка сировина | uk_UA |
dc.subject | колагеназа | uk_UA |
dc.subject | дієтична добавка | uk_UA |
dc.subject | ферментативний протеоліз | uk_UA |
dc.title | Розробка параметрів ферментативного протеолізу колагеномісткої сировини колагеназою | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_65.pdf | 188.28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.