Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6730
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКоваленко, В. О.-
dc.contributor.authorЧернова, Л. О.-
dc.contributor.authorДьяков, О. Г.-
dc.contributor.authorМоскаленко, О. В.-
dc.date.accessioned2022-09-14T16:01:00Z-
dc.date.available2022-09-14T16:01:00Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationКоваленко В. О., Чернова Л. О., Дьяков О. Г., Москаленко О. В. Розробка параметрів ферментативного протеолізу колагеномісткої сировини колагеназою. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 378-383.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6730-
dc.description.abstractВизначено технологічні параметри ферментативного протеолізу для отримання дієтичної добавки із заданими властивостями на основі колагеномісткої сировини, ферментованої колагеназою.uk_UA
dc.description.abstractThe technological parameters of enzymatic proteolysis are certain for the receipt of dietary addition with the set properties on the basis of the collagencontaining raw material fermented by collagenase.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectколагеномістка сировинаuk_UA
dc.subjectколагеназаuk_UA
dc.subjectдієтична добавкаuk_UA
dc.subjectферментативний протеолізuk_UA
dc.titleРозробка параметрів ферментативного протеолізу колагеномісткої сировини колагеназоюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_65.pdf188.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.