Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6730
Title: Розробка параметрів ферментативного протеолізу колагеномісткої сировини колагеназою
Authors: Коваленко, В. О.
Чернова, Л. О.
Дьяков, О. Г.
Москаленко, О. В.
Keywords: колагеномістка сировина;колагеназа;дієтична добавка;ферментативний протеоліз
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Коваленко В. О., Чернова Л. О., Дьяков О. Г., Москаленко О. В. Розробка параметрів ферментативного протеолізу колагеномісткої сировини колагеназою. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 378-383.
Abstract: Визначено технологічні параметри ферментативного протеолізу для отримання дієтичної добавки із заданими властивостями на основі колагеномісткої сировини, ферментованої колагеназою.
The technological parameters of enzymatic proteolysis are certain for the receipt of dietary addition with the set properties on the basis of the collagencontaining raw material fermented by collagenase.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6730
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_65.pdf188.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.