Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6689
Назва: Вивчення характеристики стану води фаршевих м’ясопродуктів, збагачених на біоорганічний кальцій
Автори: Колесник, А. О.
Колесник, Т. Л.
Ключові слова: комбіновані м’ясні фарші;напівфабрикат кістковий харчовий;фаршеві м’ясні продукти;збагачення продукції
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Колесник А. О., Колесник Т. Л. Вивчення характеристики стану води фаршевих м’ясопродуктів, збагачених на біоорганічний кальцій. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 353-357.
Короткий огляд (реферат): Досліджено рухливість води у комбінованих м’ясних фаршах, що містять добавку із харчової кістки у вигляді напівфабрикату кісткового харчового. Доведено сприяння напівфабрикату кісткового харчового зв’язуванню вологи в м’ясній системі.
Water mobility in combined chopped meat products with addition of food bone in the form of food bone half-finished product was investigated. The assistance of food bone half-finished product to fastening of moisture in the meat system was proved.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6689
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_1_61.pdf201.71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.